București - ultimele știri (2024)

Bucureșteni din 5 sectoare rămân fără apă caldă. Sunt programate lucrări la reţeaua de termoficare

Agentul termic va fi sistat pentru peste 500 de imobile pentru lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii pe conductele reţelei termice în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 4 şi 6.

București 13:18

Cele mai accesibile piscine şi ştranduri din Bucureşti şi din zonele limitrofe, în 2024 VIDEO

Vara aceasta extrem de fierbinte aglomerează plajele, dar şi piscinele şi ştrandurile, în speranţa unui strop de răcoare. Astăzi vă prezentăm doar câteva dintre cele mai accesibile piscine şi ştranduri din Bucureşti şi din împrejurimile lui.

București 30 iun. 2024

A început marşul Bucharest Pride 2024 pe Calea Victoriei. Evenimentul LGBT e susţinut de 25 de ambasade. Au apărut primele incidente | VIDEO

Sâmbătă, la ora 16, a început Marşul Bucharest Pride 2024. Evenimentul dedicat comunităţii LGBTQIA+ se bucură de sprijinul a 25 de ambasade străine şi este organizat de Accept sub sloganul „We are ready! Suntem pregătiţi/ pregătite/ pregătitx!”.

București 29 iun. 2024

Poliţia caută un bărbat dispărut din Bucureşti

Pe 23 iunie, familia a anunţat Poliţia Capitalei despre dispariţia unui bărbat de 59 de ani, care a plecat de acasă cu o zi în urmă şi nu s-a mai întors.

București 29 iun. 2024

Un medic de la Spitalul Militar Central a primit 3 ani cu suspendare pentru mită, după ce și-a recunoscut faptele

Procurorii militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari au dispus sesizarea instanței de judecată, cu acordul de recunoaștere a vinovăției inculpatului.

București 28 iun. 2024

Restricţii de trafic rutier în zona Piaţa Montreal-Piaţa Presei Libere, pentru lucrări la o nouă stație de metrou

Traficul rutier în zona Piaţa Montreal - Piaţa Presei Libere va fi restricţionat, timp de trei luni, din 6 iulie, ca urmare a desfăşurării unor lucrări de consolidare a unor galerii subterane, anunță Metrorex.

București 28 iun. 2024

Traficul va fi dat peste cap, începând de vineri. O arteră importantă a Capitalei se închide temporar pentru reparații

O importantă arteră din Capitală se va închide pentru vehicule, începând de mâine seară, din cauza unor lucrări de reabilitare la sistemul de termoficare.

București 27 iun. 2024

Restricții de trafic, după surparea asfaltului pe o stradă din Capitală. Apa Nova intervine

Au fost instituite restricții de trafic pe unele străzi ale Capitalei, după surparea unei părți carosabile. Apa Nova intervine, iar Brigada Rutieră cere șoferilor să circule cu prudență.

București 27 iun. 2024

În optimile de finală, echipa națională de fotbal va întâlni echipa Olandei. Meciul va putea fi vizionat în Parcul Titan, pe 2 iulie. După partidă, va concerta Cabron.

București 27 iun. 2024

Filmul crimei de la hotelul din Capitală. Cum a premeditat bărbatul să o ucidă pe fata de 17 ani. Mărturia mamei Alexandrei VIDEO+FOTO

Apar noi detalii în cazul crimei oribile, care a avut loc într-un hotel din Sectorul 6, Capitală. Bărbatul de 24 de ani a ademenit-o pe Alexandra, adolescenta de 17 ani, în camera de hotel, iar apoi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a comis fapta, s-a sinucis.

București 27 iun. 2024

Descoperire macabră într-un hotel din Capitală: fată de 17 ani, ucisă cu lovituri de cuțit de un tânăr de 24 ani. Bărbatul s-a sinucis

Doi tineri au fost găsiți decedați, joi, 27 iunie, într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei, de către personalul unității de cazare. Bărbatul ar fi ucis-o pe adolescentă cu cinci lovituri de cuțit în gât și torace. Ulterior, s-a sinucis.

București 27 iun. 2024

Restricții de trafic în zona Gării Băneasa. Încep lucrările pentru viitoarea stație de metrou

Începând de sâmbătă, traficul rutier va fi restricționat pe Șoseaua București - Ploiești, în zona Gării Băneasa - Fântâna Miorița, pentru a permite pregătirile lucrărilor la viitoarea stație de metrou Gara Băneasa de pe Magistrala M6.

București 26 iun. 2024

Ziua Drapelului Național vine cu restricții de circulație în București. Ce artere trebuie evitate

Brigada Rutieră a Municipiului București anunță că miercuri, 26 iunie 2024, vor fi impuse restricții de circulație în capitală, cu ocazia ceremoniei dedicate Zilei Drapelului Național, care va avea loc de la ora 10.00, în Piața Tricolorului.

București 25 iun. 2024

Termoenergetica Bucureşti lasă fără apă caldă peste 350 de blocuri, pe o căldură insuportabilă

Peste 350 de blocuri din București vor rămâne fără agent termic, a anunțat Termoenergetica Bucureşti, care efectua lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice în zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 şi 6.

București 25 iun. 2024

Prins în flagrant: Hoț de bijuterii, fără permis și băut la volan

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce ieșea pe geamul unei case, de unde furase bijuterii și parfumuri de lux.

București 23 iun. 2024

Crimă la comandă în București, pusă la cale de o femeie și fiica ei. Cine a făcut denunțul

Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins.

București 23 iun. 2024

Trei locuri noi de joacă, deschise în parcul Herăstrău

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că municipalitatea a finalizat modernizarea și inaugurarea a trei noi locuri de joacă în Parcul Herăstrău, alături de un spațiu de fitness în Parcul Izvor.

București 23 iun. 2024

Reorganizare majoră în subordinea Primăriei Municipiului București: Opt instituții vor dispărea. Ce se va întâmpla cu personalul

Până pe 15 iulie, opt instituții și direcții din subordinea Municipalității vor fi desființate, iar activitatea și personalul lor vor fi transferate altor entități, conform unor proiecte de hotărâre ce vor fi dezbătute vineri în ședința Consiliului General al Capitalei.

București 22 iun. 2024

Polițiști huiduiți în București după că au împiedicat mai mulți tineri să facă drifturi. Mascații au intervenit în forță VIDEO

Huiduielile au avut loc în parcarea celui mai aglomerat centru comercial din București.

București 22 iun. 2024

Un șofer băut și drogat i-a pus pe jar pe polițiștii din Capitală. Tânărul s-a aruncat în râul Dâmbovița FOTO

Șoferul în vârstă de 37 de ani nu a oprit mașina la semnalul polițiștilor, după ce a trecut pe roșu la semafor.

București 22 iun. 2024

Au fost prinși cei doi bărbați care au atacat un șofer din Sectorul 5

Doi bărbați suspectați că au agresat un șofer pe o stradă din Sectorul 5 al Bucureștiului au fost identificați și reținuți de polițiști.

București 22 iun. 2024

Peste 1.700 de bucureșteni au avut nevoie de ambulanță din cauza caniculei

În Capitală, în ultimele 28 de ore, 1714 de persoane au avut nevoie de ambulanță din cauza temperaturilor extreme.

București 22 iun. 2024

Noile trenuri Metrorex: metrourile au aer condiționat, scaune de inox și folie anti-grafitti VIDEO

Primele garnituri noi ale Metrorex, botezate Giurgiu și Ilfov, au ajuns în România și trec prin ample teste pentru a se vedea dacă toate instalațiile funcționează conform planului.

București 21 iun. 2024

Tramvaiele liniei 40 nu vor circula, sâmbătă, pe Calea Călăraşi. Ce variantă au bucureștenii

Tramvaiele liniei 40 nu vor circula, sâmbătă, pe Calea Călăraşi, din cauza unor lucrări de remediere a unei avarii produsă în zonă la reţeaua de apă. călătorii vor fi preluaţi de linia navetă 640

București 21 iun. 2024

Rareș Hopincă anunță încheirea conflictelor electorale: Voi fi primarul tuturor locuitorilor Sectorului 2

Primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, a anunțat, joi, că s-a finalizat procesul verbal privind centralizarea voturilor, constatarea rezultatelor alegerilor şi atribuirea mandatului și că odată cu încheirea campaniei electorale se încheie să conflictele electorale.

București 20 iun. 2024

Cine este bărbatul care a fost găsit spânzurat în pădurea Pustnicul, din Ilfov. Și-a lăsat copilul la școală, apoi și-a luat viața

Bărbatul de 43 de ani, care s-a spânzurat, marţi, 18 iunie, în Pădurea Pustnicul, din județul Ilfov, era polițist. El lucra la Serviciul Pașapoarte, din orașul Pantelimon. Soția a alertat autoritățile.

București 19 iun. 2024

Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită. Ce le-a spus polițiștilor

Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită de polițiști și se pare că nu ar fi fost „victima vreunei infracțiuni”. Speriată că nu a mai ajuns acasă de la școală, mama a alertat autoritățile.

București 19 iun. 2024

Două persoane au rămas blocate pe o insulă în zona Barajului Râului Argeș. Pompierii au intervenit pentru salvarea lor VIDEO

Pompierii ilfoveni au intervenit pentru salvarea a două persoane surprinse de apă pe o insulă în zona Barajului râului Argeș.

București 16 iun. 2024

Un jandarm român a murit după ce s-ar fi împușcat în piept, în timp ce păzea o ambasadă din Capitală

Un jandarm român în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-ar fi împușcat în piept, timp ce asigura paza la ambasada Turkmenistanului din Capitală.

București 16 iun. 2024

Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei

Patru indivizi au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că îmbătau turişti străini veniţi în localuri din Centrul Vechi al Capitalei, după care îi jefuiau sau le goleau conturile bancare.

București 14 iun. 2024

Haos în Bucureşti după furtuna puternică: străzi şi case inundate, copaci căzuţi sau smulși, zboruri întoarse din drum VIDEO

Grindină de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de 70-90 km/h, averse torențiale cu acumulări de 30-40 l/mp, de toate a avut parte Bucureştiul joi seara, până spre miezul nopţii, când intensitatea furtunii a început să scadă. Oamenii spun că că vijelia a lovit cu o forţă asemănătoare unui uragan.

București 14 iun. 2024

Rezultate alegeri locale 2024. Dominic Fritz a venit la Sectorul 1 să o sustina pe Clotilde Armand: „Miza este viitorul democrației”

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), a venit joi la Sectorul 1 Bucuresti să o susțină pe Clotilde Armand, primarul în funcție, cerând, la rândul său, renumărarea voturilor în acest sector.

București 13 iun. 2024

Chelnerii care te lasă fără bani în Centrul Vechi. Cum acționa „rețeaua ospitalității” printre turiștii din București

Storși de bani și îmbătați. O întreagă rețea de șarlatani, inclusiv barmani, ospătari și hostesse, au reușit vreme de doi ani, prin diverse mijloace, să pună mâna pe banii turiștilor străini care frecventau Centrul Vechi al Capitalei.

București 13 iun. 2024

Pagina 2 →

București - ultimele știri (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6482

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.